Menj bele egy árversenybe és megölöd a vállalkozásodat!

Kiss ErnőKiss Ernő2017. július 4.

Miközben ezek a cégtulajdonosok tönkre teszik egymást és belebuknak a butaságukba, neked van esélyed piacvezetővé válni!

10 TIPP, hogyan tartsd az érdeklődőket a weboldaladon!

Kiss ErnőKiss Ernő2017. május 9.

Olvasd el ezt a 10 hasznos TIPPET, melyek betartásával megfogod növelni a weboldaladon töltött idő mennyiségét és ezáltal előrébb fogsz kerülni a Google -ban , valamint drámaian megfogod növelni a megrendeléseid mennyiségét!

Mennyit ér egy ügyfeled?

Kiss ErnőKiss Ernő2017. február 17.

A meglévő ügyfelek megtartása még az új ügyfelek megszerzésénél is fontosabb! Ne feledkezz meg róluk, mert hosszútávon ők biztosítják a stabil működésedet!

Hogyan tedd brutálisan ismerté a termékedet csupán néhány nap alatt ingyen?

Kiss ErnőKiss Ernő2017. február 13.

Most alapítottál egy kis céget és nincs elég pénzed, hogy hirdesd magad? Hogyan lehetsz egyik napról a másikra az egyik legismertebb a célpiacodon?

Influencer marketing

Most alapítottál egy kis céget és nincs elég pénzed, hogy hirdesd magad? 

Hogyan válhatsz egyik napról a másikra az egyik legismertebb a célpiacodon? 

Érdekes kérdés és talán nem is hiszel abban hogy ez lehetséges, pedig IGEN! Kövesd az alábbi javaslatokat, vállj ismerté akár napok hetek alatt és oszd meg velünk is a sikered történetét! 

A megoldás neve az, hogy: Influencer marketing és alább olvashatod ehhez a rövid használati útmutatót. 

Kezd azzal, hogy készíts egy listát azokról, akik véleményvezérek azon a piacon, melyre beszeretnéll törni. Lehetnek Youtuberek, Instagramozók, Facebook oldal tulajdonosok, bloggerek, stb. akik a potenciális célközönséged felé publikálnak rendszeresen javaslatokat, véleményeket azokról az igényekről, vagy problémákról, melyekre Te is megoldásokat nyújtasz a szolgáltatásaiddal, vagy a termékeiddel. 

Kezd azokkal akik a legnagyobb követő táborral rendelkeznek, de azokat se hagyd ki akik még "csak" közepes eredményeket értek el az érdeklődői kör feépítésében. Keress fel mindenkit és ajánlj nekik ingyen egy bizonyos mennyiségű szolgáltatás csomagot, vagy termékmintát és kérd őket arra, hogy ezeket teszteljék, a teszt eredményekket jelenítsék meg a közösségi felületeiken, küldjenek ki erről emailt a feliratkozóiknak. 

Ez egy olyan óriási ismeretséget eredményez napokon belül ingyen vagy kevés befektetéssel, melyet fizetős reklámmal csak milliókból érhetnél el, és 100% hogy a hatékonysága meg sem közelítené ennek az eredményét. 

FONTOS!

Hogy gondolkodj stratégiában! 

A bemutatót követően óriási látogatottságra számíthatsz a weboldalon, de az érdeklődők többsége nem azonnal hozza meg a vásárláshoz szükséges döntést, ezért készülj fel a fogadásukra! 

  1. Állítsd be a Google Adwords -n belül, REMARKETING kampányt, mellyel nyomon követheted a látogatóid nagyon hatékonyan, szinte pár ezer forintból. 
  2. Használj kilépési (EXIT) popup ablakot, melyet bérelhetsz havi néhány ezer forintért, vagy saját termékünket megveheted egyszer kisebb összegért. WEB SOS (Kattint ide a termék megismeréséhez!) 
  3. Állíts be REMARKETING -et a Facebook oldaladra. 
  4. Iratkoztass fel a látogatókat marketing tartalmú levelező listádra, 
  5. és az egyik legfontosabb vár őket egy kidolgozott értékesítési tölcsérrel, egy jól felépített termékpiramissal, hogy a kétkedők bizalmát is feltudd építeni rövid idő alatt. 

5 TIPP, hogyan kezdj el BLOG –ot írni?

Kiss ErnőKiss Ernő2016. december 13.

Kezdj el BLOG -ot írni és legyél te a szakmád vezető specialistája!

Hova töltsd fel az Online videódat?

Kiss ErnőKiss Ernő2016. november 16.

Használj videómarketinget, mondj el többet, látványosabban magadról mint a konkurenciád!

Válj profi előadóvá!

Kiss ErnőKiss Ernő2016. november 9.

A VÁLJ PROFI ELŐADÓVÁ! című könyvet Cégvezetőknek, vezetőknek, értékesítőknek, tanítóknak olyan személyeknek akiknek alkalmanként kisebb, nagyobb csoportok előtt kell megosztaniuk gondolataikat.

Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?

Kiss ErnőKiss Ernő2016. szeptember 12.

Azt gondolom hogy a semmiből induló 4 gyermekes családapa, sikeres üzleti tanácsadó és best seller író könyvei az üzleti életben és a magán életben is fantasztikus tanácsokat adnak valamennyiünk számára!