Menj bele egy árversenybe és megölöd a vállalkozásodat!

Kiss ErnőKiss Ernő2017. július 4.

Egyre szélesebb lehetőségek vannak a marketingben és egyre több esélyed van kivételesen jó minőségben szolgáltatásokat és termékeket nyújtani feledhetetlen ügyfélkiszolgálással!

Mégis azt látod magad körül, hogy a legtöbb vállalkozónak az egyetlen érve, hogy „Én kevesebbért adom!”

Ez neked jó hír!

Miközben ezek a cégtulajdonosok tönkre teszik egymást és belebuknak a butaságukba, neked van esélyed piacvezetővé válni!

Néhány gondolat ehhez kapcsolódóan:

Olcsó húsnak, híg a leve!
Szarból is lehet ostort fonni, csak nehéz vele durrantani… (Weiser Istvántól idézve.)

Ha szeretnél képzett és lelkiismeretes alkalmazottakat foglalkoztatni, célod hogy minőségi szolgáltatásokat és termékeket nyújt a megrendelőidnek, akkor neked nem arra kell törekedned, hogy a legolcsóbban értékesíts, hanem arra hogy megtaláld azokat a vevőket akik hajlandók és képesek megfizetni a minőséget!

Tehát ha erős vállalkozást akarsz:

  • Építsd ki az érdeklődőidben a bizalmat!
  • Győzd meg őket, hogy rendeljenek tőled!
  • Nyújtsd a legjobbat a megrendelőidnek!
  • Nyújts nekik annál is jobbat, mint amire számítottak.
  • Amennyiben ezt betartod a megrendelőid újra és újra nálad fogják elkölteni a pénzüket és továbbfognak ajánlani, aminek elkerülhetetlen előnye a folyamatos növekedés.

„Márpedig ez hülyeség, mert mindenkinek csak az ár számít! Az én piacomon legalábbis biztos így van!”

Hidd el hogy nincs így!

A tevékenységi körök 95% -ban vannak alsó kategóriás, olcsó szolgáltatások és termékek, valamint vannak drágább, de jobb minőségű megoldások.

Ha az 5% ba tartozol, akkor ideje váltanod és építs fel új üzletet mindek fojtanád bele magadnak az árversenybe?
Az emberek akármennyire is racionálisnak képzelik magukat elsősorban érzelmi alapon vásárolnak! Ezért légy kedves, meggyőző és mutass érveket a megbízhatóságodra!
Használj ügyfélvéleményeket és csillogtasd meg a tudásodat! Írj BLOG bejegyzéseket, ossz meg BLOG videókat, melyekben olyan tanácsokat adsz amikkel jobbá teheted azok életét, akik érdeklődnek a tevékenységed iránt.

A legolcsóbb velejárója az esetek 95% százalékában a legrosszabb minőség, a legkevesebb ügyfélre szánt idő, a legproblémásabb alkalmazottak a fejlődés teljes gátja és a pusztulás…

Ezt az utat ne járd!

Légy megújuló, ügyfél centrikus és szerezd meg a piac legjobb vásárlóit weboldalad és az Internes ügyfélszerzés segítségével!

Értékes volt számodra a blog bejegyzés?
Kérlek küldj visszajelzést a szavazatoddal!

33 szavazat