Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?

Kiss ErnőKiss Ernő2016. szeptember 12.
Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?

Brian Tracy, Szabó Péter: Hogyan vezetnek a legjobb vezetők

Folyamatosan változó világban élünk, de napjainkban gyorsabban változik mint valaha! Rohamléptekben fejlődik az információs technológia és brutális változások zajlanak a gazdasági életben! 

Idézet a könyv ismertetőjéből: "A verseny elkezdősött, és akár szeretnéd, akár nem, te is részese vagy, és ha nem teszel meg mindent a győzelemért a megváltozott körülmények ellenére, el fognak söpörni és felül fognak kerekedni rajtad azok a vállalatok és egyének, akik elkötelezettebbek a győzelem iránt, mint te."

Brian Tracy neve úgy gondolom szinte minden vezető számára ismerős,

hiszen rengeteg könyve van az üzleti világ szinte bármely területéről Pl: tárgyalástechnika, cégvezetés, motiváció, önbizalom, önfegyelem, válságkezelés, siker, stb. 

Kinek ajánlom a könyvet? 

Természetesen ahogy a címből is adódik elsősorban válalkozóknak és vezetőknek. De szükséges megemlítenem hogy Brian valamennyi könyvét MINDENKINEK ajánlom! Azt gondolom hogy a semmiből induló 4 gyermekes családapa, sikeres üzleti tanácsadó és best seller író könyvei az üzleti életben és a magán életben is fantasztikus tanácsokat adnak valamennyiünk számára! 

A könyv megvásárolható: 

A Gurlóegyetem weboldalán, melynek megnyitásához kérlek kattints ide! 

Értékes volt számodra a blog bejegyzés?
Kérlek küldj visszajelzést a szavazatoddal!

23 szavazat