quote Image

"A jó weboldal akkor is dolgozik, amikor Te alszol!" 

8 keresőoptimalizálási hiba amit a kezdő vállalkozások elkövetnek

Kiss ErnőKiss Ernő

SEO hibákat könnyű elkövetni, különösen, ha éppen most kezdünk bele – akár újak vagyunk a SEO-ban, akár kezdő vállalkozásról beszélünk.

Még ha tudatában is vagyunk a buktatóknak, amelyekkel az új vállalkozások és a SEO újoncok szembesülhetnek oldaluk és tartalmuk optimalizálása közben, a leggyakoribb hibákat és figyelmetlenségeket elháríthatjuk a legjobb praktikák gyakorlati alkalmazásával, melyekkel nyomon követhetjük láthatóságunk sikerességét is.

CÍMKÉZÉS, A Mestermeggyőzés tudománya

Kiss ErnőKiss Ernő

Helyezd más nézőpont elé a cégedet, szolgáltatásaidat és a termékeidet, Weiser István: CÍMKÉZÉS, A Mestermeggyőzés tudománya című könyvének elolvasásával és tanácsainak megvalósításával!

15 TIPP, miért fognak rád kattintani a Google -ból és nem a konkurensedre!

Kiss ErnőKiss Ernő

Egyszerre több weboldal is megjelenik a Google találati listájában, de egyszer sem biztos hogy az elsőre fognak kattintani az érdeklődők. Nézd meg hogyan érheted el, hogy a Te weboldaladra kattintsanak a kereső és ne a konkurensedére!

quote Image

A jó weboldal olyan mint a közlekedés. Ha jobbra fordulsz jobbra indexelsz, ha fékezel felgyullad a féklámpa. Mindenki ismeri a szabályokat! 

Hogyan építs bizalmat a weboldaladon?

Kiss ErnőKiss Ernő

Billentsd át az érdeklődődet a bizalmi válságon, hogy ajánlatot kérjenek tőled és megrendeljék a szolgáltatásaidat, vagy a termékeidet.

Hol hirdesd a weboldaladat, ha induló kisvállalkozó vagy?

Kiss ErnőKiss Ernő

A legnehezebb egy vállalkozás elindítása a semmiből! Ezért adok neked néhány tanácsot, hol érdemes kezdened az Internetes ügyfélszerzést!

Menj bele egy árversenybe és megölöd a vállalkozásodat!

Kiss ErnőKiss Ernő

Miközben ezek a cégtulajdonosok tönkre teszik egymást és belebuknak a butaságukba, neked van esélyed piacvezetővé válni!

10 TIPP, hogyan tartsd az érdeklődőket a weboldaladon!

Kiss ErnőKiss Ernő

Olvasd el ezt a 10 hasznos TIPPET, melyek betartásával megfogod növelni a weboldaladon töltött idő mennyiségét és ezáltal előrébb fogsz kerülni a Google -ban , valamint drámaian megfogod növelni a megrendeléseid mennyiségét!

Hogyan lehet a Google első oldalára kerülni?

Kiss ErnőKiss Ernő

Előzd meg a konkurenciádat, kerülj a Google TOP 10 találatába!